Donaties

Om het werk van de stichting ook in de toekomst mogelijk te maken blijft de stichting afhankelijk van donaties. Het werk van de stichting is zonder uw donaties niet mogelijk.

Uw donatie is welkom op rekeningnummer:

NL55RABO0108704637
t.n.v. Stichting Jai Hanuman Shree Raam Mandir Wijchen.
Onder vermelding van uw woon- of e-mailadres.

Of

NL86INGB0008634188
t.n.v. Stichting Jai Hanuman Shree Raam Mandir Wijchen.
Onder vermelding van uw woon- of e-mailadres.                   

U kunt de stichting ook steunen door middel van een periodieke machtiging waarbij u bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag aan de stichting doneert. Ook een eenmalige machtiging is mogelijk. Onderstaand machtigingsformulier kunt u hiervoor gebruiken en retourneren aan ons.

icon-pdf Download machtingsformulier

Anndaan

Het is mogelijk op een hoogtijdag of zondags de warme maaltijd voor de bezoekers van de Shree Raam Mandir te bekostigen. Dit heet Anndaan.
De kosten voor een Anndaan bedragen 120 euro.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Bhoog

In Shree Raam Mandir Wijchen wordt 3 x per dag Bhoog (prasaad) aan Bhagwaan aangeboden.
Op uw verzoek wordt 1x per dag gedurende 1 week de Bhoog namens u (en familie) aangeboden.

Hiervoor vragen wij een bijdrage van 25 euro. U hoeft zelf niet voor de Bhoog te zorgen, dat wordt voor u in de Mandir geregeld. De Pandit ji van de Shree Raam Mandir zal op uw verzoek tijdens het aanbieden van de Bhoog de namen noemen van de door u vermelde personen.

Indien u hieraan wilt deelnemen kunt u onderstaand Bhoog formulier invullen en dit formulier afgeven aan de Pandit ji (of een mail met de gegevens sturen naar info@mandirwijchen.nl).

icon-pdf Download Bhoog formulier